Saya Tunjukkan Teknik SEMPOI Bagaimana Untuk Cari Produk Yang Orang Nak Beli Sangat di Facebook, Lubuk Kat Mana Anda Boleh Promote & Dapatkan Order, Sales Yang Pertama.

Tak Percaya? Tengok ni...
PROVEN! PM masuk nak order produk tak sampai 1 hari post.

 

 

 

 

 

Daripada: Affiq Fadzil & Zabidi
Konsultan Media Sosial

Salam hormat...

Saya dahulu sama seperti anda, mencari-cari peluang untuk hasilkan income tambahan melalui internet. Tambahan pula dengan keadaan ekonomi sekarang ini, lagi-lagi tinggal di Kuala Lumpur, pendapatan bersih seorang tutor belum cukup untuk menampung perbelanjaan setiap bulan.

Melihat ramai orang jana income dengan menjual produk fizikal di Facebook, saya teruja untuk turut serta.

Jadi berbalik pada tahun 2012 dahulu, ketika saya baru bermula, saya selalu dapat idea untuk buat bisnes produk fizikal yang saya rasa sangat membantu dan diperlukan oleh ramai orang, saya fikir apabila saya promosikan di Facebook, ramai orang akan beli dari saya, jadi saya akan untung besar!

Saya terus terjun! Dan...

 

Ini Kesilapan Yang Saya Dah Lakukan (JANGAN IKUT)

 

Keluarkan simpanan ASB dan terus beli stok produk dalam kuantiti yang banyak.
Upah kawan photographer untuk ambil gambar produk & belajar edit dalam Adobe Photoshop.
Habiskan masa yang lama untuk buat Facebook Page yang cantik.
Bersusah payah belajar buat ayat jualan yang power untuk promosikan produk.
Bersusah payah belajar dan buat borang tempahan online untuk mudahkan pelanggan order.
Pasang aplikasi auto SMS untuk respon SMS order dari pelanggan.
Bersusah payah belajar dan buat Facebook Ads untuk promosikan produk tadi.

Tetapi ini hasilnya...


TIADA YANG ORDER! TIADA RESPON! ZERO PROFIT!

Anda pernah hadapi keadaan macam saya? Sudah habiskan banyak duit, bersusah payah belajar itu ini, habiskan masa yang lama untuk semuanya…tetapi TAK DAPAT UNTUNG PUN!

Sejak dari itu, saya serik. Saya tinggalkan sementara waktu bisnes di Facebook, saya merasakan ada sesuatu yang hilang “missing piece” sepanjang proses yang saya lakukan sebelum ini.

Sehinggalah secara tak sengaja terjumpa satu teknik ini, yang saya cuba sendiri dan saya berikan nama...


ProSpyFB!
 

Dengan teknik ini, tak sampai 30 minit saya dah boleh dapat lebih dari 10 produk HOT dan dapat permintaan hangat di Facebook!

Inilah “missing piece” yang saya cari cari selama ini, sekarang lengkaplah semuanya.

 

ProSpyFB Adalah Elemen Penting di dalam Bisnes Facebook!

Kenapa ProSpyFB?

ELAK DUIT HANGUS - Menyelamatkan anda dari bazirkan duit beli stok produk yang syok sendiri dan tak laku.

 

ELAK BUANG MASA - Menyelamatkan anda dari buang banyak masa mempromosikan produk yang tak ada permintaan.

 

MUDAH FOKUS - Anda hanya perlu fokus promosikan produk HOT itu sahaja kerana anda dah tahu produk tersebut ada permintaan, tak perlu confuse pening kepala tukar-tukar produk.

 

MUDAH PROMOSI - Mudahkan kerja promosi anda kerana anda tak perlu explain panjang lebar tentang produk tersebut kerana produk HOT dan dapat permintaan ni orang dah tahu kelebihan dan cara gunakannya.

 

MUDAH HASILKAN JUALAN LUMAYAN - Ini tak perlu saya explain panjang-panjang, apabila anda sendiri menjual produk HOT dan mendapat permintaan tinggi, sudah tentu ramai orang mencari dan beli dari anda. Jadi senang-senang je produk anda boleh dijual kepada ramai orang. Untung BESAR!

 

WOW! MENARIK! Jadi Boleh Terangkan Bagaimana Nak Lakukannya?

 

Teknik ini straight forward, hanya ada 5 langkah mudah sahaja:

PERTAMA – Cari produk yang HOT dan permintaan tinggi

KEDUA – Test market produk HOT tadi tu masih relevan untuk dijual atau tidak

KETIGA – Cari supplier produk HOT (ada yang perlu keluarkan modal, ada yang tidak)

KEEMPAT – Promosi di Facebook Page dan Facebook Group

KELIMA – Close Sale dengan skrip POWER


Anda hanya perlu buat lima langkah mudah ini sahaja anda tak perlu pening-pening lagi fikirkan produk yang sesuai untuk dijual malah senang-senang hasilkan income menjual produk HOT di Facebook!

 

Affiq, Saya NAK Tahu Teknik Cari Produk HOT & HIGH DEMAND Hinggalah Cara Close Sale Produk HOT di Facebook!
Tolong Tunjukkan Caranya Step by Step!

 

Boleh, sangat boleh!

Saya bersedia untuk bantu anda cari produk HOT hinggalah close sale produk HOT di Facebook. Jadi, saya akan tunjukkan secara detail STEP BY STEP satu per satu supaya anda dapat ikut dan KLON sahaja cara saya sehingga anda boleh hasilkan profit dengan CEPAT.

Saya nak anda betul-betul faham dari step pertama sampai habis! Saya tak mahu anda tertinggal walau satu step pun. Oleh itu, saya nak tunjukkan kepada anda semuanya di dalam...

 

ProSpyFB

 

ProSpy FB adalah singkatan kepada “Product Spy” iaitu teknik kajian produk hot, permintaan tinggi dan menguntungkan bisnes anda melalui internet serta asas start up bisnes produk HOT di Facebook.

Saya bongkarkan langkah demi langkah di dalam modul-modul berikut:

 

MODUL 1 - Teknik Research Produk HOT di Facebook Groups

Kenapa perlu research di Facebook Group? Saya akan terangkan sebabnya.
Di dalam modul ini saya akan tunjukkan step by step kepada anda bagaimana lakukan carian produk HOT dan permintaan tinggi di Facebook Group
Dua kata kunci penting yang anda perlu taip di Facebook Search Bar, salah kata kunci, memang sangat sangat susah untuk anda jumpa produk-produk HOT
Anda akan ketahui berapa bilangan ahli group yang sesuai untuk anda jadikan LUBUK research produk HOT anda
 
Apakah itu Facebook Groups responsif? Kalau ini tak tahu, memang anda akan habis berjam jam di dalam group tersebut, tapi masih tak jumpa juga produk HOT
Bagaimana nak kenalpasti produk itu ialah produk HOT? Kena tengok 2 benda ni… apa dia? Nanti saya explain dalam modul ni.

 

MODUL 2 – Teknik Research Produk HOT di Online Marketplace

Apa itu Online Marketplace? Kenapa perlu research di Online Marketplace? Saya akan terangkan sebabnya.
Ada lima Online Marketplace yang anda boleh gunakan sebagai LUBUK research produk HOT anda.
Setiap satu Online Marketplace mempunyai cara yang berbeza beza untuk anda kesan produk HOT, saya akan tunjukkan step by kepada anda bagaimana lakukan carian produk-produk HOT di dalam kelima lima Online Marketplace ini.
Di dalam modul ini anda akan dapat melihat trend dan hubung kait produk HOT dan permintaan tinggi antara Online Marketplace dengan Facebook.

 

MODUL 3 – Product Market Test

Perlu ke buat Product Market Test? Saya akan terangkan kepentingannya.
Ada tiga langkah lakukan Product Market Test iaitu pilih produk & brainstorm, rangka ayat & posting, dan akhir sekali kumpul jawapan & analisis, saya akan tunjukkan step by step untuk lakukannya.
Pernah dengar ayat promosi@survey? Saya akan terangkan bagaimana lakukan ayat seperti ini, beserta dengan contoh skrip sekali.
Saya juga akan tunjukkan di mana tempat paling sesuai untuk anda buat Product Market Test.
Jika selepas ___jam, posting market test anda mendapat ___respon, maksudnya, produk tu memang masih lagi HOT, anda boleh menjual produk tersebut.

 

MODUL 4 – Teknik Dapatkan Supply Produk HOT

Peringkat permulaan saya akan bawa anda kenali jenis-jenis pembekal terlebih dahulu, ada dua jenis pembekal yang akan saya terangkan.
Lima cara untuk anda dapatkan supply produk HOT anda, mungkin ada tiga cara yang anda familiar dan selalu dengar, tetapi lagi dua cara ni memang agak RARE & BEST!
Saya senaraikan beberapa LUBUK untuk anda dapatkan supply produk HOT anda, juga tips penting sebelum anda explore LUBUK tersebut.
Saya juga terangkan STEP BY STEP bagaimana anda boleh buat carian supplier di Google..ianya SIMPLE, tapi kalau tak tahu, ke laut carian anda nanti
Satu LUBUK online untuk mencari supplier, tapi anda perlu berhati hati di sini, saya akan dedahkan kepada anda.
Dua teknik RARE dapatkan supply produk HOT, iaitu teknik a___ dan teknik ar____ dan untuk pengetahuan anda kedua dua teknik ni anda tak perlukan modal langsung – ianya BUKAN DROPSHIP!

 

MODUL 5 – Promosi Efektif di Facebook

Saya akan bawa anda step by step promosikan produk HOT anda di Facebook Page dan Facebook Group.
Step by step bagaimana setup Facebook Page untuk promosikan produk HOT, ditambah dengan beberapa setting yang perlu anda ikuti untuk hasilkan Facebook Page yang disukai bakal pelanggan.
Saya yakin anda pernah dengar Facebook Ads bukan, ok saya akan terangkan bagaimana hasilkan iklan dengan FB Ads untuk kumpul like SERENTAK hasilkan sales! Teknik LIKE+SALE!
Kalau anda tak pernah gunakan FB Ads, jangan risau! Saya terangkan dari zero!
Anda akan diterangkan secara detail bagaimana untuk pilih Age & Gender yang sesuai di dalam setting FB Ads.
Saya juga akan terangkan bahagian Demographic dan Interest yang anda perlu pilih untuk setting FB Ads yang berkesan.
Apakah ayat iklan dan gambar yang sesuai beserta contoh untuk iklan LIKE + SALE ini, saya akan terangkan satu persatu.
Bukan itu sahaja, saya juga akan terangkan teknik hasilkan sales menggunakan iklan FB Ads dari post FB Page anda.
Seterusnya saya juga akan terangkan in detail tentang skrip ayat jualan dan gambar yang sesuai dan berkesan beserta contoh untuk iklan posting anda tadi! Ikut sahaja skrip ayat jualan dan gambar ini untuk buat ayat power close sale!
Tidak ketinggalan teknik promosikan di Facebook Groups, walaupun skrip jualannya hampir sama dengan Facebook Page, tetapi ada beberapa perkara yang anda perlu ‘adjust’. Saya akan terangkan semuanya di dalam modul ini.

 

MODUL 6 – Teknik Close Sale dan Follow Up

Saya akan berikan flow situasi apa yang patut anda lakukan untuk close sale bakal pelanggan yang bertanya atau berminat dengan produk anda.
Anda akan diberikan Skrip Close Sale – Tips utama sewaktu close sale ialah anda perlu pastikan respon anda sentiasa akhiri dengan _________. Saya akan berikan contoh ayatnya sekali.
Mudahkan bakal pelanggan dengan berikan ______, _______, untuk buatkan pelanggan senang dengan anda dan peluang anda untuk kunci jualan semakin tinggi
Apakah elemen urgency yang sesuai untuk anda letakkan sewaktu berinteraksi dengan bakal pelanggan supaya mereka cepat-cepat nak bank in duit mereka ke dalam akan bank anda? Saya terangkan beserta contoh sekali.
Bakal pelanggan yang sebelum ini berminat diam pula lepas anda cuba close sale, apa anda patut lakukan? Follow Up! Saya akan berikan skrip berkesan untuk lakukan follow up POWER!
Saya juga akan berikan skrip yang perlu anda tulis sebaik sahaja pelanggan buat bayaran dan anda proses order, supaya mereka menyukai anda, REPEAT ORDER dan rekemen kawan-kawan mereka supaya membeli dengan anda!

 

Ni Komen Mereka Yang Dah Dapatkan, Baca Dan Praktikkan Teknik Yang Saya Tunjukkan Di Dalam ProSpyFB

 

 

 

Saya Betul-betul Nak Anda FAHAM Habis dan Lebih Cepat Anda Boleh Hasilkan Profit Dari Bisnes Produk HOT Anda..
Saya berikan BONUS lagi..

Saya tahu selepas anda dapatkan ProSpyFB, anda mungkin akan berdepan dengan cabaran dan masalah tersendiri dan pasti ingin bertanya! Saya TAKNAK biarkan anda TERKAPAI KAPAI tanpa hala tuju.

Oleh itu saya tubuhkan sebuah Facebook Group PREMIUM khas untuk saya menjawab persoalan dan kemusykilan anda serta berkongsi tips, selain itu ahli-ahli lain boleh kongsikan pengalaman dan pendapat mereka serta bantu membantu dalam group tersebut nanti.

 

 

BONUS – BERNILAI RM60
LIFETIME FACEBOOK SUPPORT GROUP PREMIUM

 

 Anda boleh tanya pelbagai soalan dan kemusykilan yang berkaitan dengan ProSpyFB di dalam group ini. Saya akan menjawab soalan dan bantu anda sebaik mungkin.

Saya juga akan kongsikan apa sahaja update tips terbaru yang berkaitan yang boleh membantu bisnes facebook anda. Anda diutamakan!

Ini ialah lifetime support, bermaksud selagi saya hidup, saya akan maintain group ini, selagi itu anda boleh bertanya pelbagai soalan yang berkaitan dan saya serta ahli group lain akan membantu.

 

Ni Pula Komen Mereka Terhadap PREMIUM Support Sepanjang Hayat Yang Saya Berikan Di Dalam Support Group

 

 

WOW! Banyak Betul SECRET Didedahkan! Berapa PENGERASNYA?

 

Kalau ikutkan nilai asal keseluruhan produk ini, ianya berjumlah..

Namun begitu, saya TAKKAN jadikan kos sebagai satu halangan untuk anda dapatkan Produk Utama ProSpy FB + BONUS yang mungkin boleh bantu anda hasilkan income lumayan dengan menjual produk-produk HOT ini. Oleh itu, saya berikan Produk Utama ProSpyFB beserta BONUS pada harga yang sangat BERBALOI untuk anda miliki..
 

RM300

 

+

RM200
RM100 SAHAJA

Jika nak dibandingkan dengan ilmu dan hasil yang bakal anda perolehi nanti, nilai untuk anda laburkan sebagai pelaburan ilmu ini terlalu RENDAH! Saya YAKIN anda boleh dapatkan semula nilai yang anda laburkan untuk panduan ProSpy FB ini dalam masa beberapa minggu sahaja, dan lagi BEST ilmu ini anda boleh guna pakai sampai bila-bila. SERIUS!!!

 

Affiq, Saya Dah Tak Sabar Nak Dapatkan ProSpyFB + BONUS Lifetime Facebook Supoort Group

Serta Mendapat Jaminan Kepuasan 100% atau Wang Saya Akan Dikembalikan Dalam Masa 30 Hari

 

100% MONEY BACK GUARANTEE!

Saya juga ambil risiko untuk anda di mana saya berikan JAMINAN PULANGAN WANG SELAMA 30 HARI untuk anda cuba sendiri teknik dan strategi yang saya tunjukkan ini. Tak kiralah sekiranya selepas anda dah try teknik dan strategi ini, ianya LANGSUNG TAK BERHASIL atau anda dapati ianya langsung tidak membantu bisnes atau apa sekali pun sebab anda, anda boleh minta semula 100% wang anda untuk saya kembalikannya. Bahkan saya HALALKAN segala ilmu yang anda pelajari dari saya ketika itu.

 

100% RISK FREE!

 

Segala risiko teknik dan strategi ini terletak di bahu saya. Anda tidak perlu risau. Sekiranya anda rasakan apa yang saya tunjukkan dan ajar pada anda ini tidak dapat membantu bisnes anda atau apa sebab sekalipun, saya ambil risiko tersebut dan berjanji berikan JAMINAN PEMULANGAN SEMULA 100% WANG ANDA SELAMA 30 HARI.

RM100 SAHAJA

WARNING! HARGA PROMOSI INI TAK AKAN KEKAL LAMA!!

Cukup-cukup sudah…anda try buat bisnes Facebook membuta tuli dengan jual produk yang anda pun tak tahu permintaannya macam mana, kini panduan dari cari produk HOT sampai close sale saya dedahkan untuk anda.

Takkan anda nak biarkan peluang sebegini berlalu sahaja TANPA anda buat apa-apa tindakan. Jika anda tidak faham sekarang, tak mengapa..saya dulu pun tak faham tapi terus buat jer.. SAYA BUAT DULU, KEMUDIAN BARULAH SAYA FAHAM!

Mulakan bisnes Facebook anda dengan langkah kanan dengan tahu produk HOT & HIGH DEMAND SEKARANG! Langkah pertama ke arah KEJAYAAN bisnes Facebook anda adalah dengan dapatkan panduan ini SEKARANG!

 

RM100 SAHAJA

WARNING! HARGA PROMOSI INI TAK AKAN KEKAL LAMA!!

Dapatkan panduan ProSpy FB HARI INI, jika anda tidak terus baca dan praktikkan pun, paling kurang anda sudah SECURE dengan dapatkan panduan ini, anda boleh study pada masa lapang yang anda boleh tentukan sendiri. Selepas saya tutup jualan pun, anda boleh tersenyum kerana anda tahu ProSpy FB sudah selamat berada di dalam komputer anda.

Lagi sekali saya sangat-sangat sarankan supaya anda dapatkan ProSpy FB HARI INI juga, mungkin esoknya anda sudah boleh dapat berpuluh puluh produk HOT dengan suppliernya sekali serta hasilkan sales di Facebook sepantas 24 JAM! Lenyapkan segala TEKA TEKI anda tentang bagaimana nak buat duit di Facebook! JAWAPAN YANG ANDA CARI ADA DI SINI!

 

 

 

Saya tunggu kejayaan anda di dalam Pro Spy FB!
Affiq Fadzil & Zabidi
Konsultan Media Sosial

PS: Panduan ini adalah panduan lengkap bagaimana anda boleh pelajari dari A-Z tentang bagaimana mencari produk fizikal HOT DEMAND yang mendapat permintaan tinggi, test market, mencari supplier serta menghasilkan jualan di Facebook.

PSS: Panduan ini sangat sesuai untuk anda yang baru dan ZERO tentang bisnes di Facebook. Ianya akan diajar dari awal. Bagi anda yang dah mula hasilkan income melalui Facebook, mungkin ini boleh jadi idea bisnes tambahan anda.

PSSS: Anda akan dimasukkan ke dalam Facebook Group LIFE TIME SUPPORT, bermaksud saya akan beri support sepanjang hayat! Dan di sana anda boleh tanya pelbagai soalan dan kemusykilan yang berkaitan jika anda hadapi masalah, saya dan rakan-rakan lain sedia membantu. Selain itu pelbagai tips yang berkaitan anda akan pelajari melalui pengalaman saya dan rakan-rakan lain yang telah berjaya lakukan. Anda TIDAK akan DIBIARKAN TERKAPAI-KAPAI tanpa arah tuju. Anda TIDAK KESEORANGAN, ramai yang bantu membantu! Jom kita berjaya sama-sama. DAPATKAN SEKARANG!

 

Home  |  Tempahan  |  Hubungi  |  Disclaimer